Gydar Industries -Universal apps (UAP) for Windows 10 (PC, tablets and phone) Norwegian
YOU ARE HERE: APPS / ABOUT / WINDOWS CE (EXPIRED APPS!) / TRINE I FARTA
NOTE
THIS WEB PAGE IS ONLY AVAILABLE IN NORWEGIAN

DETTE ER EN GAMMEL APP FOR WINDOWS CE (2000-2008),
APPEN EKSISTERER IKKE LENGER, SE REIS KOLLEKTIVT I STEDET!

Trine i Farta

Trines i Farta på gamle windows mobile (icon) skjermbilde TiF er et gratis program, som gir deg avganger i sanntid og avviksmeldinger for båt, buss, trikk og T-bane i Oslo og Akershus pluss for tog i Østlandsområdet. Stoppested kan hentes fram via posisjon eller søkes fram. Alle data hentes fra Ruter, som tidligere het Trafikanten.
Appen er den offisielle Ruterapplikasjonen på Windows Mobile.Rask og fingervennlig

Applikasjonen er kjapp og enkel å bruke, og støtter både fingerbruk, samt full tastaturbruk for de som bruker tastatur.Funksjonalitet:

  • Sanntidsinformasjon og Avviksinformasjon
  • Filtrering (se kun det som er relevant for deg) på “retning”, spor/stoppunkt eller linjer
  • Sist brukte filter huskes pr holdeplass, så du slipper å sette de hver gang (holdeplassen må dog være definert som en Favoritt).
  • Fingervennlig GUI med store knapper og touch scrolling (på telefoner uten pekeskjerm blir knappene automatisk litt mindre).
  • Minimalt med datatrafikk, og kjappe hentinger av data (data hentes komprimert fra serverene til Trafikanten)
  • Automatisk visning av sanntidsdata for en definert holdeplass ved oppstart (“/Innstillinger/Mine lokasjoner”).
  • Fritekstsøk, Favoritter, Sist brukte
  • Mulighet for å få opp holdeplasser i nærheten av din posisjon (ved hjelp av Skyhook Wireless, og krevder derfor ikke GPS, men GPS gir normalt mer presis lokalisering).Mine lokasjoner

I tillegg til Fritekstsøk, Favoritter, Sist brukte og I nærheten, kan man definere “lokasjoner”, for eksempel “Hjemme”, “Jobben” og “Skolen”, og så linke lokasjonene mot GSM-basestasjoner og den holdeplassen som er nærmest hjemstedet, jobben eller skolen.

Ved oppstart vil TiF da automatisk hente sanntidsinformasjon for den holdeplassen du har linket mot lokasjonen, hvis du starter TiF når du befinner deg “Hjemme”.

Du trenger da kun klikke EN gang (start programmet) for å få opp all informasjonen du trenger! Har du i tillegg lagt denne holdeplassen som en favoritt, så vil alle filterinstillinger for holdeplassen huskes, så f.eks. bare avgangene for de to linjene du kan ta vises på skjermen.
Video som viser TiF i bruk (versjon 3.7.2)